Va fi un război total! Anunţă Preşedintele FRANŢEI!

Distribuie!by Președintele Frantei Francois Hollande a prezentat un scenariu sumbru pentru viitorul Europei miercuri, în faţa Parlamentului European. Totodată, liderul de la Elysees se teme de riscul unui „război total”, în lipsa unei intervenţii în Siria, unde lucrurile riscă să scape iremediabil de sub control. Francois Hollande a tras un […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Frantei Francois Hollande a prezentat un scenariu sumbru pentru viitorul Europei miercuri, în faţa Parlamentului European. Totodată, liderul de la Elysees se teme de riscul unui „război total”, în lipsa unei intervenţii în Siria, unde lucrurile riscă să scape iremediabil de sub control.


Francois Hollande a tras un semnal de alarmă în legătură cu un posibil „sfârșit al Europei” și o „revenire la frontierele naționale„, dacă UE nu va da dovadă de unitate în fața crizelor.

„Dezbaterea este nu între mai puțină Europă sau mai multă Europă, ci între afirmarea Europei sau sfârșitul Europei’, a afirmat președintele francez, în aplauzele deputaților reuniți la Strasbourg.


„Da, sfârșitul Europei„, a întărit Hollande, „ceea ce înseamnă revenirea la frontierele naționale, desființarea politicilor comunitare, abandonarea monedei euro„, scrie Romania TV.

Preşedintele francez a apreciat că Uniunea Europeană trebuie să intervină urgent în conflictul din Siria, avertizând că, în caz contrar, există riscul extinderii confruntărilor în întregul Orient Mijlociu şi s-ar putea ajunge la „război total”.


loading...

„Această dramă ne vizează pe toţi. Dacă vom lăsa această criză să escaladeze, nu vom putea fi protejaţi. Trebuie să intervenim pentru a evita un război total în regiune. Dacă vom lăsa confruntările religioase să se amplifice, nu vom fi la adăpost: va fi un război total”, a avertizat Hollande în Parlamentul European.

„Trebuie să construim în Siria, cu toţi cei care pot contribui, un viitor politic care să ofere poporului sirian opţiuni alternative la regimul Bashar al-Assad şi Daesh (reţeaua Stat Islamic – n.r.)”, a apreciat preşedintele Franţei.
Preluat de pe infoalert.ro

http://alternativenewsromania.blogspot.ro/2016/04/va-fi-un-razboi-total-anunta-presedintele-frantei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Descoperire FABULOASA in Oltenia: Romania sta pe o BOGATIE fantastica! E cel mai mare zacamant din tara noastra!
7 obiceiuri proaste care îți „aduc” sărăcia la ușă
Email-urile lui Hillary Clinton nu sunt atat de grave, decat ca dezvaluie trafic de copii| ceva normal pentru o preoteasa illuminati!!!
Regele Mihai si-a platit fiica si ginerele care era in Guvern, ca sa faca PR pentru Casa Regala! Principesa Margareta a avut un salariu mai mare decat Radu Duda!
S-a vandut santierul naval Mangalia la olandezi | pentru ce au muncit si rabdat oamenii in comunism? Ca sa pierdem chiar tot?
DRAMA cu care se confruntă România in mandatul lui Iohannis si a guvernului PSD | Nouă români pleacă din țară în fiecare oră, mai mult decat in administratiile anterioare
Ungaria a incendiat toate plantatiile Monsanto GMO, Ungaria si Peru sunt printre putinele tari din lume care interzic cresterea produselor modificate genetic!!!!! Doar cateva tari din intreaga lume carora le pasa de sanatatea populatiei lor!!!
Fascinant, sarbatorile biblice evreiesti ( date lui Moise de Creator) se suprapun cu fazele din gestatia umana. Coincidenta sau creatie inteligenta?
Profit uriaş înregistrat de Castelul Bran. Cladirea a fost restituita casei regale de Habsburg, desi aceasta nici nu il construise si nu avea niciun drept asupra castelului
Iohannis urmează linia stabilită de Merkel și își deschide și el larg brațele pentru migranți!
Un jurnalist din Elvetia nu intelege de ce romanii voteaza parlamentari pe liste fixe, stabilite de partide, imposibil de modificat de catre alegatori
Colapsul Financiar Global se apropie - toate Băncile Centrale se pregătesc (video)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite