Val de sinucideri în rândul bancherilor

Distribuie!by Tot mai mulţi bancheri din Occident mor în circumstanţe ciudate. De la începutul acestui an au murit deja 14 top manageri de la unele din băncile cele mai mari. Potrivit versiunii oficiale, mulţi dintre ei s-au sinucis. Unii au fost împuşcaţi împreună cu familia, iar cauzele morţii altor bancheri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot mai mulţi bancheri din Occident mor în circumstanţe ciudate.

De la începutul acestui an au murit deja 14 top manageri de la unele din băncile cele mai mari. Potrivit versiunii oficiale, mulţi dintre ei s-au sinucis. Unii au fost împuşcaţi împreună cu familia, iar cauzele morţii altor bancheri nu se cunosc până în prezent. Acest lucru poate constitui o simplă coincidenţă sau atestă situaţia depresivă din sectorul bancar. Ce stă în spatele acestor decese?
Încă în luna februarie a început să se vorbească despre un val de sinucideri în rândul bancherilor. În două săptămâni, cinci angajaţi care au ocupat posturi înalte s-au sinucis. În prezent, numărul bancherilor care au murit în circumstanţe ciudate a ajuns la 14. Printre ei se numără şi pensionari şi tineri. Majoritatea experţilor refuză să facă legătura între activitatea băncilor şi tragediile angajaţilor lor. Analistul Anna Bobrova consideră că nu există nici un fel de motive pentru acest lucru.
„Cel mai probabil, este vorba de o serie de evenimente care au coincis în timp. Nu există motive fundamentale ca să putem afirma că aceste incidente au vreo legătură cu activitatea bancară”.
Funcţionarii de birou lucrează foarte mult din cauza crizei financiare şi a controlului sporit al băncilor. În această situaţie, angajaţii băncilor se confruntă cu greutăţi, menţionează Anna Bodrova.
„Sarcina managementul de vârf în sectorul bancar este foarte serioasă. După criza din 2008, Banca Centrală Europeană împreună cu alte organe regulatoare au intensificat controlul asupra activităţii structurilor bancare. Cerinţele au devenit mai severe, sarcinile au sporit”.
Se presupune că vârful crizei financiare a fost în 2008. În prezent, ţările încearcă să depăşească urmările crizei. Şi atunci, de ce bancherii ajung acum în pragul disperării? Jurnalistul american Gerard Celente consideră că în 2008 oamenii au sperat cu naivitate că procesele economice din acea perioadă au fost normale, cu toate că au fost foarte neplăcute. Ei nu au ştiut de speculaţiile pe care sectorul bancar le ascunde. În prezent, Bruxelles, Germania, Marea Britania şi Statele Unite investighează activitatea unor bănci şi au ieşit la iveală multe lucruri neplăcute. Cei care au ştiut prea multe sau chiar au fost implicaţi în afaceri bancare murdare nu văd o altă soluţie, decât să se sinucidă.


loading...

De aceea va tot repet ca singura si cea mai valabila solutie este Iisus, caci el va iarta toate greselile si pacatele daca va intoarceti la El, ne-a spus atat de frumos ca nimic din ce e material nu ne poate salva, decat lucrurile spirituale si ca lumea nu se sfarseste dupa moarte.

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_27/Val-de-sinucideri-in-randul-bancherilor-5949/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite