Vampirismul din spatele concertelor Untold si Neversea, care colecteaza sange in schimbul biletelor la concert, de data asta inainte de eveniment nu dupa ca la Colectiv

Distribuie!by Vampirismul din spatele organizatiilor masonice care colecteaza sange, prin intermediul evenimentelor de divertisment, sangele tinerilor care apoi dispare, nu se stie unde, probabil in afara tarii, sau catre casele regale europene, caci Romania e mereu in deficit de sange. Amintiti-va dupa tragedia de la Colectiv, ca s-au colectat de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Vampirismul din spatele organizatiilor masonice care colecteaza sange, prin intermediul evenimentelor de divertisment, sangele tinerilor care apoi dispare, nu se stie unde, probabil in afara tarii, sau catre casele regale europene, caci Romania e mereu in deficit de sange. Amintiti-va dupa tragedia de la Colectiv, ca s-au colectat de la natiune, cantitati enorme de sange, mai mult decat detine rezerva spitalelor din Europa. Ce s-a intamplat cu acest sange? Nu ne putem da seama decat, daca observam afisele masonice din fiecare oras de colectare ale Centrelor de Sange din Romania.
Organizatorii Untold si Neversea, au umblat cu o Caravana Mobila, prin toata tara sa colecteze sange gratis de la oameni, in schimbul unor bilete la evenimente.Kaufland a fost partener la aceasta actiune. Iata cum erau aruncate stirile pe piata:
Mâine, 1 iulie, şi duminică, 02 iulie, caravana mobilă Blood Network se va afla în Constanţa, în Parcul Tăbăcărie, lângă City Park Mall, pe strada Alexandru Lăpuşneanu, între orele 08:00-12:00.
 
Aşadar, constănţenii sunt aşteptaţi la caravana mobilă, în Parcul Tăbăcăriei, pentru a dona sânge şi, astfel, pentru a-i ajuta pe cei grav bolnavi. 
 
Aceştia pot sta de vorbă cu reprezentanţii Festivalului NEVERSEA, dar şi cu reprezentanţii Centrului de Transfuzii Sanguine Constanţa (CRTS). 
 
Persoanele care donează sânge la caravana mobilă primesc un bilet gratuit la festivalul UNTOLD sau la festivalul NEVERSEA. 
Sursa: http://m.cugetliber.ro/stiri-social-daca-donati-sange-primiti-un-bilet-la-untold-sau-la-neversea-324055 
 
 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite