Vaticanul, mesaj istorico-masonic pentru România, după vizita lui Klaus Iohannis

Distribuie!by   Klaus Iohannis continua sa respecte agenda masonica, nici gand la defrisarile de paduri, sau la oamenii strazii, la familiile nevoiase, la copiii disparuti, la pensii si salarii, el isi vede cu nesimtire de ordinele ce la primeste de mai sus. Iata ce relateaza presa: Vaticanul transmite un mesaj […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

 


Klaus Iohannis continua sa respecte agenda masonica, nici gand la defrisarile de paduri, sau la oamenii strazii, la familiile nevoiase, la copiii disparuti, la pensii si salarii, el isi vede cu nesimtire de ordinele ce la primeste de mai sus. Iata ce relateaza presa:

Vaticanul transmite un mesaj ce poate fi catalogat drept istoric pentru catolicii din România, mesaj transmis după vizita președintelui Klaus Iohannis. Site-ul oficial al Vaticanului cataloghează întâlnirea dintre Papa Francisc și Iohannis drept ”un moment istoric”.


”Moment de importanță istorică, vineri, 15 mai 2015, în Vatican, pentru relațiile dintre România și Sfântul Scaun. În ziua în care se împlinesc 25 de ani de la restabilirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, papa Francisc a primit vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis.

Întâlnirea dintre Suveranul Pontif și președintele României a început în jurul orei 10.30. Papa a adresat colocvial lui Klaus Iohannis un scurt salut în limba germană, după care s-a folosit de italiană. La rândul său, președintele României a răspuns cu amabilitate în limba germană, iar succesiv s-a exprimat în limba română. Colocviile la cel mai înalt nivel au durat aproximativ 35 de minute. A urmat prezentarea delegației oficiale a României.


loading...

Suveranul Pontif a primit vineri, 15 mai, vizita oficială a preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, împreună cu suita. După întrevederea cu papa Francisc – se precizează într-un comunicat al Sălii de presă a Sfântului Scaun – Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu cardinalul secretar de Stat, Pietro Parolin, însoțit de secretarul pentru Raporturile cu Statele, arhiepiscopul Paul Richard Gallagher.

În cadrul colocviilor cordiale, prilejuite de cea de a XXV-a aniversare de la restabilirea relaţiilor diplomatice între Sfântul Scaun şi România, care s-au reluat pe 15 mai 1990, s-a vorbit despre raporturile bilaterale, caracterizate de o colaborare rodnică, precum şi de relaţiile dintre autorităţile statale şi comunităţile catolice locale, şi de buna convieţuire dintre minorităţi.

De asemenea, încheie comunicatul, pe parcursul convorbirilor s-au abordat tematici referitoare la diverse regiuni ale lumii”, arată site-ul oficial al Vaticanului.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite