Victor Ponta, declarație șocantă despre gazele de șist

Distribuie!by In loc sa il intrebe de ce mai au romanii viza spre SUA ca cetateni EU si ca ultimii sclavi ai Europei, in timp ce ei ne secatuiesc de toate resursele, iata ce penibil e Ponta din nou:   Premierul Victor Ponta a declarat că a discutat cu vicepreşedintele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In loc sa il intrebe de ce mai au romanii viza spre SUA ca cetateni EU si ca ultimii sclavi ai Europei, in timp ce ei ne secatuiesc de toate resursele, iata ce penibil e Ponta din nou:

 

Premierul Victor Ponta a declarat că a discutat cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden, şi despre gazele de şist şi că i-a povestit acestuia cum a reuşit să îi convingă, până la urmă, pe cei mai mulţi despre importanţa acestor gaze, respectiv spunându-le că “Chevron întotdeauna e mai bine decât Gazprom”.


 

“Sigur că am discutat despre gaze de şist. E foarte clar că Statele Unite încurajează acest tip de exploatare, ei au deja o producţie importantă, cu respectarea tuturor normelor de protecţie a mediului, iar România poate învăţa din lucrurile bune, dar şi din greşelile care s-au petrecut acolo apropos de protecţia mediului”, a spus Ponta la România TV.

loading...


El a arătat că, din punct de vedere strategic, capacitatea României de a avea propria producţie de gaze naturale care să acopere necesarul naţional, dar şi al Republicii Moldova este extrem de importantă.

“I-am spus vicepreşedintelui Biden cum am reuşit, până la urmă, să-i conving pe cei mai mulţi cu care am discutat în România: Chevron întotdeauna e mai bine decât Gazprom”, a adăugat Ponta.

Statele Unite ale Americii sunt gata să acorde României ajutorul necesar pentru a-şi asigura independenţa energetică şi a acoperi resursele care în prezent depind de Rusia, a declarat vicepreşedintele SUA, Joe Biden, după discuţia cu premierul Victor Ponta.

Prin extinderea producţiei de gaze naturale, a arătat oficialul american, România poate deveni un furnizor alternativ pentru vecinii săi, iar, prin extinderea reţelei de conducte, România poate deveni parte a soluţiei energetice pentru Republica Moldova Moldova, o ţară care se bazează în prezent aproape în întregime pe energia rusească.


Sursa: Realitatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

200.000 de romani dintre care 72.000 sasi au fost deportati in lagarele sovietice din vina REGELUI MIHAI
Norvegia primul stat ateu neo-marxist-monarhic. Molohul care confiscă copiii creștinilor
SFÂŞIAT DE DURERE pentru că sistemul sanitar din ROMÂNIA i-a UCIS copilul, un TATĂ face o RADIOGRAFIE LUCIDĂ a GENOCIDULUI împotriva românilor. "Indivizi cu MENTALITATE de ASASINI conduc sistemul sanitar"
Cum scapă multinaționalele de ANAF – Studiu de caz: Eldorado, aur low-cost prin evitarea taxelor
Iată ceea ce conțin și cum se fabrică crenvurștii. Oare o să mai mănânci?
CIOLOS cheltuie banii poporului pe zboruri private la Berlin: 23.500 de Euro costa o cursa privata
Cum se fabrică crenvurştii. Mai ai chef să mănânci?
Să nu uităm – astăzi se împlinesc 579 de ani de la odiosul „Unio Trium Nationum”, prin care ungurii, secuii și sașii le-au luat toate drepturile românilor din Transilvania
Mărturia cutremurătoare a unui tată din Timișoara care și-a vaccinat fetița cu ROR: „Întâi a fost febra. 39 de grade. Apoi nu a mai scos un cuvânt. Până la patru ani”
FETIȚĂ de 5 ani, VICTIMA POLIȚIȘTILOR. Au făcut-o să PLÂNGĂ după ce a vândut limonadă
Tupeu nemărginit al lui Isărescu "Băncile n-au plătit impozit pentru că n-au avut profit" Păi dacă l-au sifonat împrumutându-se cu dobânzi aiurea de până la 19% la Banca mamă cum să-l aibă? Asta ai uitat s-o zici, Iuda?
27 Octombrie 1687:Imperiul Habsburgic invadeaza Transilvania| Iata cum asupreau jigodiile habsburgice pe romani|scopul era distrugerea ortodoxiei in Transilvania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite