VIDEO: Crestini din SUA ajuta orfanii de la Valea Plopului

Distribuie!by In timp ce unii romani stau lipiti de masinile lor, care ei cred ca sunt luxoase dar isi pierd valoarea, umbla prin cluburi si baruri, isi fac vile etc. trebuie sa vina oameni crestini de pe alt continent sa ajute copii orfani de la Valea Plopului, orfelinat condus tot […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In timp ce unii romani stau lipiti de masinile lor, care ei cred ca sunt luxoase dar isi pierd valoarea, umbla prin cluburi si baruri, isi fac vile etc. trebuie sa vina oameni crestini de pe alt continent sa ajute copii orfani de la Valea Plopului, orfelinat condus tot de catre un parinte. Multi romani sunt inca departe de a fi oameni, de aceea este si foarte greu ca tara asta sa devina prospera si sa dea roade, pentru ca lipseste credinta in oameni care sa ii faca sa ajute pe cei din jurul lor.
Am avut onoarea sa ii cuosc zilele acestea pe acesti crestini ortodocsi etiopieni, care ajuta si musulmanii asupriti din Siria, care nu se pot converti la crestinism pentru ca le e frica ca vor fi omorati. Spre suprinderea lor, musulmanii instariti nu isi ajuta semenii, trebuie sa vina ca si in Romania aceste ajutoare de la crestini ortodocsi din America. Hallelujah ca exista asemenea oameni si iata din nou cum lucreaza Dumezeu prin oameni simpli care prin credinta lor acumuleaza mult si ajuta enorm mai departe.
Patricia sotia stomatologului Neuman, cea care se implica de 14 ani in a ajuta orfelinatele din Romania, povestea ca a fost in Siria, unde exista un singur sat in care se mai vorbeste aramaica veche si in care s-au gasit manuscrise originale din Biblie, care au aparut exact atunci cand biserica catolica masluise manuscrisele originale ajunse prin Europa. Urmariti in cele doua clipuri de mai jos ce bucurie pe acei copii pe care Patricia si familia ei  i-a ajutat.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite