[Video] Cum asfalteaza australienii la foc automat: 4,9 kilometri in doar doua zile

Distribuie!by   Un video in care drumul unei comunitati din Australia este asfaltat a devenit viral pe internet, acesta avand peste 14 milioane de vizualizari. Internautii au fost uimiti de procedeul folosit si de rapiditatea cu care s-a desfasurat procesul.     Shire of Moora, un orasel cu 2500 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Un video in care drumul unei comunitati din Australia este asfaltat a devenit viral pe internet, acesta avand peste 14 milioane de vizualizari. Internautii au fost uimiti de procedeul folosit si de rapiditatea cu care s-a desfasurat procesul.

 

 


Shire of Moora, un orasel cu 2500 de rezidenti din vestul Australiei, a devenit popular pe internet, dupa ce asfaltarea unui drum a fost filmata cu drona. Un drum de 4.9 kilometrii a fost complet asfaltat in doua zile. Filmuletul a strans peste 15 milioane de vizualizari.

Pe pagina de facebook a comunitatii, autoritatile au declarat ca modernizarea drumului a fost realizata in cadrul unui proiect in valoare de 443.000 $, conform businessinsider.com.


loading...

Australienii au o autostrada ce inconjoara intreaga tara. Autostrada 1 este cea mai mare din tara si are o lungime de 14.500 km, fiind unul dintre cele mai lungi drumuri nationale din lume.

Sursa foto: shutterstock.com


SURSA: http://www.wall-street.ro/articol/International/206571/cum-asfalteaza-australienii-la-foc-rapid-4-9-kilometri-in-doar-doua-zile.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite