VIDEO: cum sa fii sanatos si sa traiesti mult. Dr. Calin Marginean CE ALIMENTE si stil de viata sa adoptam

Distribuie!by Dr. Călin Mărginean are 43 de ani și este absolvent al Facultății de Medicină din Timișoara, promoția 1993. A terminat prima specializare în MEDICINĂ GENERALĂ la Iași (2003) și a II-a specializare în MEDICINA MUNCII la Cluj-Napoca (2009). Fiind olimpic la chimie în liceu și având o pregătire medicală […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dr. Călin Mărginean are 43 de ani și este absolvent al Facultății de Medicină din Timișoara, promoția 1993. A terminat prima specializare în MEDICINĂ GENERALĂ la Iași (2003) și a II-a specializare în MEDICINA MUNCII la Cluj-Napoca (2009).
Fiind olimpic la chimie în liceu și având o pregătire medicală foarte serioasă, Dr. Călin Mărginean a reușit să pătrundă multe din tainele corpului omenesc și să-i înțeleagă mai bine fiziologia și biochimia în cele mai mici amănunte.
Deși nu este nutriționist de profesie, din 1993 de când a terminat Facultatea, a fost un auto-didact în materie de nutriție, fiind pasionat de acest domeniu și participând pe parcursul anilor la numeroase cursuri de specializare.

La rândul său, dr. Călin Mărginean a probat el însuși ce însemnă adoptarea unui stil de viață sănătos. Dacă la vârsta de 23 de ani era obez, suferind de hipertensiune arterială stadiul III, astm bronșic manifest și fiind în prag de diabet zaharat tip II, adoptând zilnic un stil de viață edenic (cuplând de > 10 ani dieta vegetarian totală cu un program regulat de exerciții fizice), a reușit ca în scurt timp să-și normalizeze greutatea corporală, tensiunea arterială, să scape de amenințarea diabetului și să folosească extrem de rar spray-ul anti-astmatic.
Din cauza practicării în copilărie a artelor marțiale a avut 5 discuri distruse la coloana vertebrală, fiind la un pas de operația de hernie de disc. Intrând însă într-un program riguros de exerciții fizice specifice, a reușit să scape definitiv de spectrul amenințător al operației.


Experimentând în propria sa existență beneficiile unui mod de viață sănătos și aprofundând temeinic problematica nutriției sănătoase, Dr. Călin Mărginean a elaborat o serie de protocoale terapeutice, tratând cu succes o serie de afecțiuni prin schimbarea stilului de viață și utilizarea unor suplimente alimentare.
Astfel a conceput următoarele protocoale :
1. Protocol pentru normalizarea greutăţii corporale
2. Protocol de tratament natural al leuconevraxitei (scleroza în plăci, scleroza multiplă). Este valabil si pentru celelalte boli autoimune, cu unele particularizări (lupus eritematos sistemic / diseminat, poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoetica, tiroidita autoimuna Hashimoto etc.)
3. Protocol de tratament natural al gutei
4. Protocol de tratament natural al hepatitelor cronice şi acirozei hepatice
5. Protocol de terapie naturală a diabetului zaharat
6. Protocol de terapie naturală a psoriazisului
7. Protocol de terapie naturala a colonului iritabil
8. Protocol de terapie naturala a rectocolitei ulcero-hemoragice
9. Degenerescenta maculară asociată virstei
10. Protocol de terapie naturală a astmului bronşic
11. Protocol natural pentru creșterea imunității generale a organismului
12. Protocol de prevenție și de terapie naturală a osteoporozei
13. Protocol de prevenţie al cancerului

loading...

Pe parcursul timpului a conceput și produs :
– 65 de serii de diapozitive ppt pe diverse teme de sănătate,
– 17 serii de diapozitive pe diverse teme spirituale
– 3 cărți (aflate în format electronic) :
”Principii și sănătate pe înțelesul tuturor”
”Remedii naturale pentru anumite boli”
”Biblia pe înțelesul tuturor”


Dr. Gabriela Mărginean are 42 de ani și este absolventă al Facultății de Medicină din Timișoara, promoția 1994. A terminat prima specializare în MEDICINĂ GENERALĂ la Iași (2003) și a II-a specializare în MEDICINA MUNCII la Cluj-Napoca (2009).

La rândul său, a participat pe parcursul timpului la numeroase cursuri de specializare în domeniul nutriției și al stilului de viață sănătos.

Pe parcursul timpului a conceput și produs :
– 26 de serii de diapozitive ppt pe diverse teme de familie și căsnicie,
– 3 cărți (aflate în format electronic) :
”Din inimă, pentru inimă”
”Căsătoria, blestem sau binecuvântare ?”
”Atitudinea – cheia spre viața veșnică”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite