VIDEO Lipiciul de carne: secretul murdar al industriei alimentare!

Distribuie!by O pudră albă care lipește resturi de carne de vită, miel, pui și pește este vândută la kilogram și este considerată “secretul murdar” al industriei de prelucrare a produselor din carne. Conform site-ului viațaverdeviu.ro, această substanță reprezintă un secret bine ascuns pe care măcelarii nu îl vor aflat. Astfel,marii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O pudră albă care lipește resturi de carne de vită, miel, pui și pește este vândută la kilogram și este considerată “secretul murdar” al industriei de prelucrare a produselor din carne.

Conform site-ului viațaverdeviu.ro, această substanță reprezintă un secret bine ascuns pe care măcelarii nu îl vor aflat. Astfel,marii furnizori au fost surprinși folosind acest “produs special cunoscut sub denumirea de lipici de carne” pentru a lipi porțiuni rămase sau “resturi” de carne și a le vinde ca produse de calitate. De obicei, sunt folosite tot felul de resturi de la diferite animale , resturi care ar fi fost probabil aruncate sau mixate în alte alimente complet nesănătoase precum mezelurile sau micii.


Este foarte greu de identificat, nici măcar experții nefiind capabil să facă diferența. Nu se rupe acolo unde bucățile sunt lipite, așa că nu poți ști că nu e vorba de o bucată întreagă de carne. Nu-ți poți da seama dacă este carne tranșată sau un colaj toxic de 20 de resturi ieftine.

Se știe, însă, că această enzimă lipicioasă sub formă de pudră albă este foarte periculoasă căci bucătarii ce o folosesc au grijă când o prepară să nu inhaleze substanța. Mai mult,pudra respectivă este făcută dintr-un agent coagulant din sânge de animal (de porc de obicei) și prezintă riscul de infestare cu bacterii adunate din mai multe bucăți. Astfel, dacă bucățile de carne lipite nu sunt bine gătite în interior, bacteriile existente în acele bucăți nu sunt ucise, riscând contaminarea întregului tract digestiv.


loading...

Cu toate acestea,în multe părți ale lumii nu există nicio reglementare în privința lipiciului de carne, deseori fiind ambalată în supermarketuri sub denumirea de carne “procesatî” sau “reprocesată”. Mai mult, autoritățile unor țări din Occident nu recunosc pericolul acestei pudre, declarând că prezentarea făcută de activiștii pentru apărarea drepturilor consumatorului este nedreaptă și porecla de “lipici de carne” a fost aleasă pentru impactul emoțional.

Surse: http://activenews.ro/video-lipiciul-de-carne-secretul-murdar-al-industriei-alimentare_1873827.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite