VIDEO Puii care ajung meniuri la KFC trăiesc doar 35 de zile. Stau în condiţii mizere şi sunt UCIŞI prin gazare

Distribuie!by BBC, canalul public de televiziune din Marea Britanie, a prezentat imagini în premieră de la una din fermele în care sunt crescuţi o parte din cei 23 de milioane de pui necesari pentru consum în lanturile de restaurante fast-food KFC din Marea Britanie. Aproape 34.000 de pui trăiesc înghesuiţi într-un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

BBC, canalul public de televiziune din Marea Britanie, a prezentat imagini în premieră de la una din fermele în care sunt crescuţi o parte din cei 23 de milioane de pui necesari pentru consum în lanturile de restaurante fast-food KFC din Marea Britanie.

Aproape 34.000 de pui trăiesc înghesuiţi într-un spaţiu închis, unde lumina intră doar prin câteva ferestre. Puii trăiesc doar 35 de zile, înainte de a fi ucişi prin gazare. După ce sunt gazaţi, puii sunt tăiaţi în nouă bucăţi fiecare, puşi în tăvi imense şi trimişi într-un depozit de unde urmează să fie distribuiţi pe întreg teritoriul Marii Britanii, scrie Adevarul.


2
În Marea Britanie există 1.000 de ferme care asigură companiei fast-food, în fiecare an, 23 de milioane de pui, iar restaurantele vând 400 de bucăţi de pui pe minut. Deşi fermierul care apare în documentarul BBC crede că nu este nimic greşit în modul în care sunt trataţi şi crescuţi pui, doar cu „apă şi mâncare“, după cum ţine să asigure audienţa, directorul organizaţiei Animal Aid a declarat că „păsările sunt condamnate să supravieţuiască în barăci cu puţine ferestre, care duhnesc a amoniac“. 

loading...

Pe de altă parte, reprezentanţii KFC spun că toţi furnizorii de carne îndeplinesc cerinţele impuse de Uniunea Europeană, dar şi de Marea Britanie. Un purtător de cuvânt al postului BBC a declarat pentru Daily Mail că documentarul încearcă să prezinte o imagine imparţială asupra afacerii KFC, fiind pentru prima dată când compania americană a permis filmarea în locaţii care ţin de procesul de fabricare.


Documentarul are trei părţi şi va încerca să arate cum este condus acest gigant fast-food, de la şedinţele consiliului de administraţie, la o bucătărie a unui restaurant.

În cel de-al doilea episod este prezentată forţa de muncă care deserveşte KFC în UK, unde două treimi din cei 24.000 de angajaţi are sub 25 de ani.

http://activenews.ro/video-puii-care-ajung-meniuri-la-kfc-traiesc-doar-35-de-zile-traiesc-in-conditii-mizere-si-sunt-ucisi-prin-gazare_1891650.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

La 72 de zile de la prăbușirea avionului, poliția a descoperit un secret teribil ascuns în munți. Dar aflând întreaga istorie, au știut că era imposibil de condamnat.
FAMILIA REGELUI MIHAI, CASA DE HOHENZOLLERN SI FACATURILE MASONICE ASUPRA ROMANIEI
Cum prospera austriecii ca niciodata in istorie prin petrolul nostru
Demonologia-studiul demonilor mutanti reptilieni
Țara în care bebelușii mor și președintele este puțin îngrijorat!
Circulă concomitent trei tipuri de virusuri gripale diferite, vaccinul a fost elaborat pentru o singură tulpină și vaccinarea nu protejează decât maximum 20% din populație
Acest tort este o delicatesă rară… Și nici nu trebuie pus la cuptor!
GENOCIDUL, depopularea din Romania: Hexi, crimă împotriva umanităţii
Ea este cea mai bogata consiliera a lui Klaus Iohannis! Colaboratoare si a lui Emil Constantinescu, Sandra Pralong are case de sute de mii de euro in America, Elvetia si Romania, dar si 300.000 de euro in conturi!
Catedrale pentru spitale! Voluntarii Paraclisului CMN au donat aparatură medicală Centrului de transfuzii al Spitalului Militar. În ultimii trei ani, Patriarhia Română a donat spitalelor aparatură medicală în valoare de 190.000 de euro
CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, a cultului Sfintilor Inchisorilor, Marilor Duhovnici, intelectualilor nationalisti. Si l-au inclus si pe … NICOLAE CEAUSESCU. Institutul ELLIE WIESEL va ACORDA ASISTENTA organelor judiciare. Va fi ca pe vremea lui Silviu Brucan …
Femeia de 70 de ani, care arata pe jumatatea varstei, spune ca dieta de cruditati (raw food) este motivul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite