Video ȘOCANT! Suedia: MICROCIP IMPLANTAT SUB PIELE lucrătorilor dintr-un bloc de birouri

Distribuie!by Un nou bloc de birouri din Suedia oferă lucrătorilor posibilitatea de a avea un microcip implantat sub piele, pentru a le permite accesul la diferite servicii în interiorul clădirii. Un gadget mic de mărimea unui bob de orez este implantat în mâini angajaților. Acest dispozitiv le permite apoi să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou bloc de birouri din Suedia oferă lucrătorilor posibilitatea de a avea un microcip implantat sub piele, pentru a le permite accesul la diferite servicii în interiorul clădirii. Un gadget mic de mărimea unui bob de orez este implantat în mâini angajaților. Acest dispozitiv le permite apoi să deschidă ușile, sau pentru a folosi fotocopiatorul, fără a avea o cartelă tradițională, scrie vremuritulburi.com.

Iata, ca ceea ce multi spuneau odata ca este teoria conspiratiei, se dovedeste a fi foarte real. Iar acesta este doar inceputul. Cum au bagat oamenilor pe gat  sistemele de control si homosexualitatea, tot asa vor baga si aceasta tehnologie. Mai cateva actiuni de tip steag fals si lumea va fi din nou pacalita.


loading...

Video ȘOCANT! Suedia: MICROCIP IMPLANTAT SUB PIELE lucrătorilor dintr-un bloc de birouri

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Declarații ȘOCANTE ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: În zece ani vom fi cu toții MUSULMANI din cauza PROSTIEI noastre
Se trezeste lumea, peste 4 milioane de vizualizari la melodia "Sfarsitul Vremurilor"
Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, arata cum sunt sterse dintr-un condei datoriile «smecherilor»
Iohannis ezita sa pronunte corect numele Shhaideh deoarece in limba germana numele celei propuse ca prim-ministru inseamna VAGIN!!!!
HEXI PHARMA ARE BIROURILE ÎN BLOCUL SERVICIULUI ROMÂN DE INFORMAȚII! SRI: ”DA, NOI L-AM FINALIZAT, DAR PARTERUL ȘI ETAJUL 1 AU RĂMAS ALE PRIMĂRIEI”
Lucian Cornescu Ring: eu am 50 de ani de masonerie, am creat Loja Masonica Feminina pentru sotia mea, tot eu am creat Marea Loja Nationala a Romaniei singura recunoscuta de Anglia
Pr. Elpidios: dupa panica si razboiul din Siria se va afisa antihristul
SANATATEA TA MENTALA TRECE PRIN STOMAC! VEZI CUM POTI INFLUENTA GANDUL PRIN CEEA CE MANANCI!
Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica: Nu mai plătește taxa radio-TV
Dr. Maria Chirila specialist in imunologie si alergologie, a lucrat la CANTACUZINO si nu si-a vaccinat niciun membru al familiei!!!!
Nepoata lui Nicolae Ceauşescu, Alexandra nascuta in 1996 a luat bacul cu 9,46. Cat de mandru trebuie sa fie bunicul ei acolo unde e?
Iata cine se afla in spatele celor 20 de It-isti de la Sibiu care au ca scop stoparea distribuirilor stirilor ce nu le convin, in principal site-uri CRESTINE | Ce dovezi mai vreti?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite