VIDEO SUBTITRAT: Vindecarea diabetului in 30 de zile | lucruri ascunse de industria farmaceutica deoarece nu s-ar mai incasa bani!!!

Distribuie!by   Acest film poate salva milioane de vieți. Vino alături de noi și luptă pentru aflarea adevărului. Distribuie mai departe prietenilor și celor dragi ție! Viața are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de ADEVĂR și Lumină! Politicienii noștri fie nu știu, fie nu-i interesează de noi, fie știu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Acest film poate salva milioane de vieți. Vino alături de noi și luptă pentru aflarea adevărului. Distribuie mai departe prietenilor și celor dragi ție! Viața are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de ADEVĂR și Lumină! Politicienii noștri fie nu știu, fie nu-i interesează de noi, fie știu și ascund aceste adevăruri. Anual sume imense de bani sunt cheltuite de Ministerul Sănătății pentru decontarea dializelor și a insulinei. Aceste sume de bani, milioane bune de euro, intră în buzunarul cuiva fără însă ca boala să fie eradicată. Diabetul este practic o afacere de sute de milioane de euro, milioane de euro ce foarte probabil se împart și cu gașca mafiot-securistă ce ne hipnotizează de peste 24 de ani. Milioane de euro ce corup și cumpără tăcerea. Te întrebi de ce nu vezi astfel de informații la televiziuni sau în presa centrală? Păi omule, televiziunile fac reclamă la medicamente de tot felul, medicamente ce sunt importate de cam aceeași securiști ce încasează și dializele și insulina, și multe altele…dacă un astfel de film ar fi emis de o televiziune, în secunda 2 se rup toate contractele de publicitate ce țin de industria farmaceutică și nu numai! Industria farmaceutică e o imensă fabrică de bani ce are legături intime cu Fabrica de Boli.

loading...


Sursa: Radu Roncea www.inforor.com


Citeste si:Diabetul-unul din planurile de depopulare in masa-factorul principal al declansarii

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite