VIDEO viral: La 11 săptămâni, sare în sus în pântecele mamei!

Distribuie!by Ce vreţi mai uman decât atât? Un video tandru şi emoţionant încinge reţelele de socalizare, cu aproape 3 milioane de redistribuiri. Imaginile de ecograf arată un copilaş sărind în sus în pântecele mamei, la 11 săptămâni, vârsta gestaţională la care se fac majoritatea avorturilor. Mama copilului, care voia iniţial […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce vreţi mai uman decât atât? Un video tandru şi emoţionant încinge reţelele de socalizare, cu aproape 3 milioane de redistribuiri.

Imaginile de ecograf arată un copilaş sărind în sus în pântecele mamei, la 11 săptămâni, vârsta gestaţională la care se fac majoritatea avorturilor. Mama copilului, care voia iniţial să avorteze, s-a răzgândit după ce a văzut aceste imagini.


O altă ecografie ulterioară a arătat că era vorba despre un băieţel.

Monica Barba, care lucrează la un centru de consiliere în criza de sarcină din El Paso, SUA, a postat aceste imagini, cu precizarea: „Pentru toţi cei care se întreabă ce se poate vedea la ecograf în primul trimestru de sarcină. Vizionare plăcută!”


VIDEO viral: La 11 săptămâni, sare în sus în pântecele mamei!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

MANIPULARE: acum apa e de vina, doar vaccinurile nu sunt luate la puricat, desi toti bebelusii au in comun un singur lucru: VACCINAREA!!!
IMPOZITUL PE PORCI, STUPI, VACI SAU GAINI INTRAT IN VIGOARE!
Templul de la Baalbek – cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Situatia meteorologica din Romania se datoreaza si defrisarilor masive...
Răniții din Colectiv sar în apărarea Antenei 3
Cine sunt cei 23 de copii care au murit, conform datelor oficiale, din cauza rujeolei. Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor precizează că decesele au apărut „la persoane care au fost imunocompromise sau au avut alte co-morbidități”
Mare atentie in ce biserici mergeti, ca s-ar putea sa va rugati la Lucifer-Satana
Oamenii au multe de invatat de la ANIMALE
SUA ne vînd rachete PATRIOT de 4 miliarde de dolari| Intrebarea e pentru ce, cine sa ne mai atace cand s-a luat tot din tara asta? Rusii? Pai aia ne inchid gazul iarna si murim de frig, nu trebuie sa ne mai atace
Toate SEMNELE după care RECUNOȘTI un mason. Un SECRET vechi de secole, DEZVĂLUIT
Tara in care locuitorii prefera sa citeasca Biblia mai mult decat oricare alta carte – Studiu
Minciuna are picioare scurte. În Suedia sunt 97 de spitale la 4.000 de biserici, în SUA sunt 350.000 de biserici la 5.500 de spitale. România are un spital la 43.000 de locuitori, SUA are 1 la 56.000. CIFRELE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite