Viktor Orban spune raspicat: „Refugiatii arata mai degraba ca o ARMATA decat ca oameni in cautare de azil”

Distribuie!by Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, vineri, la postul national de radio, ca refugiatii care vin in Europa sunt in mare parte barbati tineri care „arata mai degraba ca o armata decat ca solicitanti de azil”. Orban a tinut sa sublinieze, potrivit Associated Press, citata de Huffington Post, ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, vineri, la postul national de radio, ca refugiatii care vin in Europa sunt in mare parte barbati tineri care „arata mai degraba ca o armata decat ca solicitanti de azil”.

Orban a tinut sa sublinieze, potrivit Associated Press, citata de Huffington Post, ca nu respinge dreptul niciunei tari de a-si rezolva problemele demografice cu „tineri barbati din lumea araba care arata ca razboinicii”, insa este inacceptabil ca „aceasta forta sa vina in Ungaria”.


Premierul ungar a tinut sa mai adauge ca este nedrept ca tari precum Statele Unite, statele arabe bogate, Israel si Australia sa ceara Europei sa ia imigrantii, in timp ce ele accepta foarte putini sau deloc.

El  a mai spus ca daca Europa incearca sa rezolve criza imigrantilor si alte probleme globale de una singura, „atunci noi ne vom distruge stilul de viata… valorile si credintele pe care ni le-am format in ultimele sute de ani”.


Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

loading...

Viktor Orban spune raspicat: „Refugiatii arata mai degraba ca o ARMATA decat ca oameni in cautare de azil”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite