VIRAL pe net: o băbuță ortodoxă o pune la punct pe o jurnalistă care venise să investigheze dacă „era nevoie de atâta biserici în sat” în doar 1 minut și jumătate

Distribuie!by Un filmuleț publicat pe facebook de către un tânăr din România face ravagii pe rețeaua de socializare. În clipul de 1 minut și jumătate o femeie în vârstă dintr-un sat din Serbia are un scurt dialog cu o reporteră care vine să o chestioneze pe subiectul „prea multe biserici […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un filmuleț publicat pe facebook de către un tânăr din România face ravagii pe rețeaua de socializare. În clipul de 1 minut și jumătate o femeie în vârstă dintr-un sat din Serbia are un scurt dialog cu o reporteră care vine să o chestioneze pe subiectul „prea multe biserici în sat”.

Femeia – care seamănă leit cu „băbuțele” din România – răspunde întrebărilor jurnalistei, dar ajunge să-și piardă răbdarea și îi spune că „Nu ne lăsați în pace? Dvs sunteți cei care ne tulburați.”. Băbuța se dezlănțuie și o acuză pe reporteră că „vreți să-L smulgeți pe Dumnezeu din sufletele oamenilor” și îi cere jurnalistei să plece.


ActiveNews a verificat traducerea împreună cu un vorbitor de limbă sârbă și poate confirma că este corectă pe fond. Există mici erori, dar nu influențează mesajul răspunsului băbuței.

loading...

https://www.activenews.ro/stiri-social/VIRAL-pe-net-o-babuta-ortodoxa-o-pune-la-punct-pe-o-jurnalista-care-venise-sa-investigheze-daca-„era-nevoie-de-atata-biserici-in-sat-in-doar-1-minut-si-jumatate-149292#.WoStshD2V88.facebook


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Crima vaccinării obligatorii: conform prospectelor, vaccinurile nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele!!!
Un fizician rus a studiat 10 ani puterea rugaciunii Tatal Nostru inainte de masa! Rezultatul te va pune pe ganduri
99 de parlamentari tradatori au votat pro-vaccinare, unul s-a abtinut, tradatorii au fost votati de poporul roman, depopularea masiva a inceput!
Economisti internationali au recunoscut ca Ceausescu se poate compara cu cei mai mari economisti ai tuturor timpurilor, la cum a gestionat tara. A fost dovada clara, a ceea ce se preda astazi in marile Universitati, sa ai scoala vietii, mai intai, experienta necesara si apoi partea teoretica.
Un roman abuzat de politisti a primit la CEDO o despagubire RECORD!
In tarile monarhice abuzurile de copii sunt o regula: Soţii Bodnariu şi-au auzit fetele după două luni
DEPOPULARE: Coca-Cola si Pepsi contribuie cu aproape 200.000 de decese pe an
Doamna doctor, NOI NU MAI VACCINAM! O poveste despre doctori corupti, mincinosi si victimele lor, o poveste pe care ministerul nesanatatii o vrea multiplicata la nesfirsit!
Crime în serie împotriva invățământului românesc. Camera Deputaţilor a adoptat tacit Legea privind desfiinţarea inspectoratelor şcolare judeţene. Învățământul privat ia banii celui de stat. Învățământul de stat e lăsat de izbelişte autorităților locale.
Arafat, facut praf de MEDICI: S-a dat cu PSD-ul, e milionar in euro. Nu-l intereseaza de noi
"DOCTORII NU CUNOSC INFORMATII ELEMENTARE DESPRE VACCINURI DAR OBLIGA LA VACCINARE!!! Dialog intre o mama si un medic!
Un neamț spune adevărul despre români: «doar își plâng de milă, se vaită că e viața grea dar nu fac nimic pentru a o transforma»
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite