Vladimir Voronin:”Iisus Hristos a fost primul comunist”

Distribuie!by Cu zece ani în urmă, preşedintele de atunci al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, comunist de primă mână, s-a întâlnit cu mai înalte feţe bisericeşti din statul pe care-l păstorea. La reuniunea cu preşedintele comunist Vladimir Voronin au participat, la mănăstirea Condrita, Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, episcopul Iustinian de Tiraspol, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cu zece ani în urmă, preşedintele de atunci al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, comunist de primă mână, s-a întâlnit cu mai înalte feţe bisericeşti din statul pe care-l păstorea.


La reuniunea cu preşedintele comunist Vladimir Voronin au participat, la mănăstirea Condrita, Înalt Prea Sfinţitul Vladimir, episcopul Iustinian de Tiraspol, episcopul Marchel de Bălţi, protopopii şi secretarii de eparhii din cadrul Mitropoliei Moldovei.


Atunci,Voronin a afirmat că “între ideologia comunistă şi doctrina creştină sunt foarte multe asemănări şi, după părerea noastră, a comuniştilor, Iisus Hristos a fost primul comunist”.

În plus, liderul de la Chişinău a spus că singurul partid care a ajutat biserica a fost cel comunist, iar “comuniştii de acum nu-s acei care au persecutat biserica, ci cu totul altfel de comunişti”.


loading...

“Nicăieri în Vechiul sau în Noul Testament nu veţi gasi nimic de rău despre comunişti”, a continuat Voronin. Comentariile preşedintelui moldovean au stârnit stupefacţie printre capii bisericii Moldovei prezenţi la întîlnire, cotidianul Flux notând că în biserică s-a lăsat o linişte de mormânt.

http://evz.ro/iisus-hristos-primul-comunist.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite