Vodka Kabbalah – pentru satanistii care se respecta

Distribuie!by Compania producatoare de bauturi alcoolice EZ Protocols (Protocols of Zion ?) a lansat o butura neconventionala in Rusia.Este vorba de Vodka Kabbalah cu sloganul “With christian infants” in traducere “Pe baza de prunci crestini”.Fiecare sticla are inauntru un prunc din sticla lucrat manual.Fiecare este unic spun reprezentatii companiei. loading... […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania producatoare de bauturi alcoolice EZ Protocols (Protocols of Zion ?) a lansat o butura neconventionala in Rusia.Este vorba de Vodka Kabbalah cu sloganul “With christian infants” in traducere “Pe baza de prunci crestini”.Fiecare sticla are inauntru un prunc din sticla lucrat manual.Fiecare este unic spun reprezentatii companiei.

loading...

Figurinele pruncilor se repetă foarte rar – nu mai mult de 3 ori (acest fapt simbolizează mai curînd 3 moduri de permutare kabbalistică a textelor Torei – hematria, notarikon şi temura).


Luînd în consideraţie volumul producţiei, cantitatea figurinelor este, potenţial, foarte mare.

Acest fapt a dus deja la apariţia în Rusia a unor colecţii particulare impresionante în domeniul sculpturii de genul respectiv.


S-a ajuns pînă şi la formarea unui fel de piaţă neagră pentru vînzarea pruncilor din sticlă. În repetate rînduri s-a făcut văzută prin presa galbenă sintagma “kidnapping’ul (răpirea) de sticlă”.

Multe dintre figurine au intrat în circuitul criticii de artă cu numele lor proprii care sînt deseori destul de ciudate: „Cruciatul sîngeros”, „Puştiul în kimono”, „Nano-baby” ş.a.

Povestea acestei bauturi pleaca de la legendele care isi au izvoarele in evul mediu,si care spun ca evreii practicanti de kabbalah foloseau sange de nou nascut in ritualurile lor.Din acest motiv printre altele ca practici de afaceri dubioase,camata,lacomie si incercari de uzrpare a puterii locale au fost prigoniti in toata Europa de multe ori cu legi oficiale si aici dau ca exemplu edictul din 1290.

Nu putem sti daca legendele privind practicile ritualice evreiesti chiar erau asa de sadice,dar fara foc nu iese nici fum.Oricum daca cineva ar indrazni doar sa ridice problema mass media aservita l-ar sfasia instantaneu.

1

Bautura se adreseaza clasei superioare si ca o caracteristica a sa putem spune că,campania publicitară a produsului a fost lansată prin răspîndirea unor carduri de club anonime şi a pre-vînzărilor de la licitaţi prin internet, prin care doar în primele zile au fost vîndute circa 13.000 de butelii (de 5 litri) de vodcă “Kabbala (pe bază prunci creştini)” – un record absolut pentru brandurile categoriei respective.

Cine stie sa citeasca semnele intelege.

Sursa: http://www.colectionaruldesuflete.net/2012/02/22/vodka-kabbalah-pentru-satanistii-care-se-respecta/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite