VREAU RASPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat?

Distribuie!by Trei “argumente” sunt cel mai des folosite de guvernanti, mass-media sau activistii pro vaccin la comentarii: Copiii nevaccinati reprezinta un pericol pentru colectivitatea de copii vaccinati Parintii copiilor vaccinati nu vor ca din taxele lor sa fie tratati copiii ce s-au imbolnavit pentru ca n-au fost vaccinati. Nu stim […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trei “argumente” sunt cel mai des folosite de guvernanti, mass-media sau activistii pro vaccin la comentarii:

 • Copiii nevaccinati reprezinta un pericol pentru colectivitatea de copii vaccinati
 • Parintii copiilor vaccinati nu vor ca din taxele lor sa fie tratati copiii ce s-au imbolnavit pentru ca n-au fost vaccinati. Nu stim daca toti parintii copiilor vaccinati graiesc astfel, dar asa zic activistii
 • Guvernantii stiu cel mai bine ce e mai bine pentru copii

Le-am scris in ordinea in care au fost invocate cel mai des pana acum. Consider insa ca de acum incolo cel de al treilea “argument” va fi cel mai des utilizat.


Deocamdata voi scrie despre primul. Asadar: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat? E o intrebare la care as dori sa raspunda toti: guvernanti, mass-media si activistii pro vaccin la comentarii. Inca n-am gasit decat uneori cate un raspuns al activistilor pro vaccin la comentarii, de genul: “Pai una e ca pe copilul vaccinat sa-l loveasca din zbor asa cate un virus si cu totul alta e sa arunci pe el o galeata de virusi”. Galeata venind desigur dinspre bietul copil bolnav deoarece ticalosii sai parinti nu l-au vaccinat.

Un raspuns inept, care dovedeste cu prisosinta ca multi dintre cei pro vaccin si-au facut din “stiinta” oferita de SISTEM un soi de dogma de care se tin cu dintii mai ferm decat orice taliban se tine de religia sa. “Stiinta” intre ghilimele, deoarece ei nici macar nu au inteles ce spun despre vaccin chiar specialistii in vaccin. Iar in rezumat si varianta simplificata, zic specialistii ca treaba ar sta cam asa:


 • Corpul uman fabrica anticorpi in functie de nevoi. Daca patrunde un virus rau in el, nu dupa multa vreme incepe si productia de anticorpi specializati in lupta contra sa. Dupa ce boala e invinsa, corpul uman tine minte toata viata exact de ce are nevoie pentru a reactiona prompt ori de cate ori un astfel de virus il ataca. Si reactia este atat de prompta, incat omul nici nu mai apuca sa se imbolnaveasca a doua oara. Asta se numeste imunizare naturala.
 • Sistemul a zis ca nu e bine asa, ci ca mai bine ar fi fabricarea de vaccinuri pentru tot soiul de boli, care sa fie toate injectate omului la varsta copilariei. Care vaccinuri vor fi repetate deoarece ele nu tin pe viata, ca in cazul imunizarii naturale.
 • Virusii traiesc putin in aer sau pe obiecte. Se pot raspandi prin aer sau obiecte, dar nu pentru multa vreme. Asadar, pentru a te imbolnavi, e musai sa existe in zona un bolnav. Virusii nu plutesc purtati de vant cu anii pentru a cade din cand in cand pe capul unui nefericit. Asa ni se zice.
 • Vaccinul nu-i un medicament care se ia preventiv. El nu vindeca nimic. El nu protejeaza.
 • Atunci cum functioneaza vaccinul? Exact nu stiu nici oamenii sistemului cum functioneaza, dupa cum a recunoscut unul dintre ei:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

loading...
 • Cum procedeaza insa acestia?
 • Cultiva virusul rau pe tesut de diferite animale.
 • Apoi il ametesc sau il omoara si-l amesteca cu diferite chimicale, intre care si mercur. Se pot cu ocazia asta transporta de pe respectivele tesuturi de animale si chestii nocive omului? Acelasi specialist a recunoscut ca da. Ne zic si noua? Nu.
 • Cocktailul e injectat copilului. Repet, el nu vindeca nimic, cum lasa sa se inteleaga filmele americane. Corpul face mai departe toata treaba. Adica, precum in cazul unei imbolnaviri, incepe sa fabrice anticorpi. Si ni se spune ca acesti anticorpi vor fi suficient de puternici pentru o lupta reala cu virusi vigurosi, chiar daca de fapt ei au fost produsi de corp ca reactie la virusi ametiti sau chiar morti.

Deci, daca luam ca fiind corecte cele ce ni se spun, iar activistii pro vaccin ar trebui sa fie primii care s-o faca, atunci explicatia aia cu galeata se dovedeste a fi o tampenie. Caci virusii pot patrunde intr-un copil fix in acelasi mod, indiferent daca acel copil a fost sau nu vaccinat. Adica trebuie musai sa fie prin preajma cineva bolnav. Ai un bolnav, se raspandesc virusi. N-ai un bolnav, nu sa raspandesc virusi. Caci virusii nu sunt fluturi, sa zboare asa, kilometri.

Asadar, vaccinul este injectat in copil pentru ca mai apoi corpul copilul astfel vaccinat sa stie a lupta cand intra in contact cu un om bolnav. Pentru astfel de cazuri e vaccinat, nu pentru virusii – fluturi, deoarece virusii – fluturi nu exista.

Oare intelege vreun activist pro vaccin ceea ce am scris mai sus? Caci mai simplu de atat nu stiu daca pot scrie.

Si atunci:

VREAU RASPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat?

VREAU RASPUNS: De ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite