Vremurile din urma? În Columbia va avea loc prima căsătorie din lume între trei bărbați

Distribuie!by Trei columbieni gay au găsit o metodă prin care să-și unească destinele, în mod legal, într-o țară care bigamia este ilegală. Avocatul acestora a inventat un termen juridic nou, reușind în acest fel să le obțină celor trei o uniune care să le permită totuși să devină o familie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trei columbieni gay au găsit o metodă prin care să-și unească destinele, în mod legal, într-o țară care bigamia este ilegală. Avocatul acestora a inventat un termen juridic nou, reușind în acest fel să le obțină celor trei o uniune care să le permită totuși să devină o familie și să fie parteneri legali, scrie The Telegraph.

Avocatul celor trei bărbați a explicat că ceea ce vor avea aceștia nu este o căsătorie în sensul clasic al cuvântului, ci va fi o uniune legală între trei bărbați. „Prin legea columbiană o căsătorie se face între doi oameni, așa că a trebuit să venim cu un cuvânt nou: o uniune patrimonială specială”.


Documentul precizează că cei trei reprezintă o familie și sunt partenerii legali ai fiecăruia. „Nu suntem trei prieteni care trăiesc împreună. Suntem o familie. Eram deja o familie și înainte de asta. Această decizie nu face decât să formalizeze lucrurile”, a explicat Victor Hugo Prada, cel mai tânăr dintre cei trei parteneri.

loading...

Manuel Bermudez and Alejandro Rodriguez au fost împreună timp de 18 ani, fiind primul cuplu de homosexuali din Columbia care a primit recunoașterea legală oficială a parteneriatului lor în 2000, cu 16 ani înainte ca țara să legalizeze căsătoria între persoane de același sex. După opt ani în familia lor a apărut Alex Esneider Zabala, iar acum patru ani, Prada. Cei patru au planificat o ceremonie pentru a sărbători unirea lor. Dar acum trei ani, Zabala a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer la stomac. Acest lucru i-a făcut pe Prada, Bermudez și Rodriguez să înțeleagă că o ceremonie nu este suficientă pentru relația lor. ”A trebuit să luptăm din greu pentru a fi recunoscuți ca parteneri ai lui Alex când a murit”, spune Bermudez.


Cei trei care au supraviețuit au căutat să-și formalizeze relația prin mijloace legale. Rincon-Perfetti, același avocat care le-a obținut uniunea din urmă cu 17 ani s-a oferit să ajute și de această dată.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/columbia-va-avea-loc-prima-casatorie-din-lume-intre-trei-barbati-1895160

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite