Vremurile din URMA: Un preot catolic a anunţat la slujba că este homosexual. Enoriaşii l-au aplaudat în picioare

Distribuie!by Un preot irlandez a recunoscut in fata congregatiei sale ca este homosexual. Enoriasii l-au aplaudat in picioare.Preotul catolic Martin Dolan a marturisit, saptamana aceasta, ca este homosexual si si-a declarat sprijinul pentru casatoriile homosexuale, scrie The Independent. Martin Dolan oficiaza la Biserica St Nicholas of Myra din Dublin de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un preot irlandez a recunoscut in fata congregatiei sale ca este homosexual. Enoriasii l-au aplaudat in picioare.Preotul catolic Martin Dolan a marturisit, saptamana aceasta, ca este homosexual si si-a declarat sprijinul pentru casatoriile homosexuale, scrie The Independent.

biserica-catolica-520x245

Martin Dolan oficiaza la Biserica St Nicholas of Myra din Dublin de 15 ani si a facut marturisirea in timpul slujbei de sambata, apoi a reluat-o duminica dimineata.


Dupa ce a anuntat ca sprijina casatoriile intre persoane de acelasi sex, Dolan le-a spus credinciosilor: “Si eu sunt gay”. Oamenii s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat.

loading...

Un referendum privind legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in Irlanda va avea loc in mai. Sondajele de opinie arata ca majoritatea sustine casatoriile homosexuale. Biserica Catolica se opune insă preoţilor gay.


NapocaNews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Rares Bogdan si Silviu Manastire: ofiteri in cadrul Serviciului de Informatii Externe, ambii au gradul de maior. 90% din cei pe care ii vedeti la televizor sunt OFITERI SUB ACOPERIRE ai serviciilor secrete romanesti!
Ce vă ascunde industria farmaceutică: cel mai puternic medicament împotriva durerilor se află peste tot, poate chiar în gradina dvs.
Directorul Muzeului Taranului Roman este mason |filmul LGBT era pretext pentru introducerea educatiei sexuale in scoli, 100 de elevi fiind adusi sa il vada deja
Dacă aveți geamuri termopan trebuie să știți aceste 2 lucruri pe care instalatorii au uitat să vi le spună!
Iată ce boli faci de la chimicalele din pâine!
DIICOT anchetează finanțarea #rezist: 14,9 milioane USD prin tranzacții cu cryptomonede
O mama isi intretine 5 fete premiante dintr-un salariu de 300 de lei. Cu asa copii minunati, nu ma consider un om sarac
Faimoasa doctoriţă Christa Todea‑Gross intervine împotriva vaccinării obligatorii. Drama unei actriţe cu copil mic: Vaccinul te face sclavul spitalelor şi cobaiul medicamentelor!
E gratis să dai cu îngrășăminte chimice, dar ești ars la buzunar dacă fertilizezi cu gunoi de grajd. Fermier din Ilfov: Am de achitat 3.000 de euro dacă vreau să împrăștii bălegarul de la vaci pe 44 de parcele
ADEVĂRUL ISTORIC despre ZIUA FEMEII: 8 martie sărbătorește o BAIE de SÂNGE și o MINCIUNĂ mondială
SOC pentru ROMANII plecati in STRAINATATE ! Statul le va IMPOZITA 24% din salariu iar cei ce muncesc la NEGRU sunt obligatii sa se intoarca in tara ! Lege data pe 01.07.2016
Cimatica - Cuvantul - frecventa - unda lui D-zeu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite