Wesley Clark, fostul comandant al NATO, doreste lagare FEMA pentru opozantii SUA !

Distribuie!by Pe 12 iunie 1999 omenirea a fost foarte aproape de Al Treilea Razboi Mondial. In urma ratificarii pe 10 iunie a Acordului de Pace intre NATO si Iugoslavia, trupele federale iugoslave au inceput retragerea din Kosovo, in locul lor urmand sa patrunda trupe ale Aliantei Nord-Atlantice. Rusia si-a anuntat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 12 iunie 1999 omenirea a fost foarte aproape de Al Treilea Razboi Mondial. In urma ratificarii pe 10 iunie a Acordului de Pace intre NATO si Iugoslavia, trupele federale iugoslave au inceput retragerea din Kosovo, in locul lor urmand sa patrunda trupe ale Aliantei Nord-Atlantice. Rusia si-a anuntat si ea participarea, dar a cerut o zona independenta de ocupatie si a refuzat categoric sa-si puna soldatii sub comanda occidentala.

In dimineata zilei de 12 iunie rusii au reusit o lovitura magistrala. 200 de parasutisti aflati in Bosnia au trecut prin Serbia si au ocupat aeroportul international din Pristina inainte de sosirea britanicilor, care urmau sa preia controlul asupra acestui punct strategic din Kosovo. Atunci, comandantul fortelor NATO in Europa, generalul Wesley Clark, a ordonat celor 500 de parasutisti britanici si francezi sa-i atace pe rusi si sa preia controlul asupra aeroportului!


Comandantul fortelor aeropurtate britanice, capitanul James Blunt, care ulterior va avea o cariera de succes in muzica, a refuzat sa execute ordinul si a cerut sprijin generalului englez Mike Jackson, caruia i se subordona direct si care a fost de acord cu Blunt. Jackson a refuzat si el sa dea curs ordinului si intr-o discutie telefonica i-a spus lui Clark: “Nu o sa pornesc Al Treilea Razboi Mondial pentru tine”.

Ca raspuns la aceasta situatie de criza, Rusia si-a pus in alarma mai multe unitati si a pregatit avioane de transport pentru a-si trimite parasutistii la Pristina. Wesley Clark a raspuns cu noi ordine agresive, cerandu-le britanicilor sa se pregateasca pentru un atac cu blindatele pentru a bloca pista aeroportului kosovar si le-a solicitat americanilor sa sprijine atacul cu elicopterele de asalt! Nici aceste ordine nu au fost executate si acum si-au intrat in rol politicienii, care au facut presiuni asupra Romaniei, Ungariei si Bulgariei pentru a nu acorda culoare de zbor avioanelor rusesti de transport.


Au urmat negocieri intense incheiate cu o aparenta victorie a rusilor, care si-au pastrat comanda si un sector independent de ocupatie la aeroportul din Pristina, dar pe termen lung interdictiile de zbor au ramas si ei nu si-au putut aduce mai multe trupe si astfel occidentalii s-au asigurat ca provincia Kosovo nu se va imparti in doua, intre NATO si Rusia.

Toate aceste ordine se pare ca i-au pecetluit soarta lui Wesley Clark. Peste o luna de la incident, in iulie 1999, a fost anuntat de secretarul american al apararii, William Cohen, l-a anuntat ca trebuie sa plece de la comanda in aprilie 2000. Clark a fost surprins, pentru ca se astepta sa ramana in post inca trei ani, dar si-a acceptat soarta si cariera lui de militar activ s-a incheiat mai repede ca de obicei.

Wesley Clark doreste lagare pentru opozantii SUA !

loading...

wesley-clark

“Daca unii nu sustin SUA si nu sunt loiali SUA, ca o chestiune de principiu, este dreptul lor. Si este dreptul nostru sa-i segregam de comunitatea normala pe durata conflictului.” Precum in al doilea razboi mondial.

Si nu doar SUA trebuie sa procedeze astfel, ci si aliatii, mai adauga Wesley Clark. Pe numele sau intreg Wesley Benjamin Jacob Canne Nemerovsky, fostul commandant NATO declara, in timpul bombardamentelor impotriva Serbiei, la CNN:

„Sa nu uitam care este la originea problemei. Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnic. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si vom face acest lucru cu multi-state etnice.”[1]

De asemenea, în urmă cu o săptămână, Clark spunea că și naziștii au fost tratați într-un mod similar, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

„Dacă cineva sprijinea Germania în detrimentul Statelor Unite, nu am considerat că e libertate de exprimare, ci l-am băgat in lagar”[2], a declarat acesta. Se pare ca, acest individ tocmai a revelat, indirect, secretul construirii taberelor FEMA, care de multi ani sunt subiect aprins de dezbatere de catre conspirationisti.

Video !

P.S. Acesta este modul de gandire al acestor Iluminati, total dezaxati, satanisti, membri ai diverselor societati secrete unde practica ritualuri satanice, pentru ca ei nu dau doi lei pe viata.

SURSE

1. https://saccsiv.wordpress.com/2015/07/22/evreul-wesley-clark-fost-comandant-nato-cei-ce-nu-sustin-sua-vor-fi-bagati-in-lagare/

2. http://www.b1.ro/stiri/externe/wesley-clark-fost-consilier-al-premierului-victor-ponta-vrea-lagare-pentru-americanii-radicalizati-118566.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite