Yoda din Star Wars inspirat dupa un demon din cartea lui Manly P. Hall

Distribuie!by   Fotografia demonului “Yoda” din cartea lui Manly P. Hall, francmason de grad 33, numita: “O schiță Enciclopedică a filosofiei masonice, ermeticie, cabala și simbolismului rosicrucian.” “An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Quabbalist and Rosicrucian Sumbolical Philosophy.” Eliphas Levi, mason de grad 33, ocultist faimos britanic, este descris aici […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

1.gif


Fotografia demonului “Yoda” din cartea lui Manly P. Hall, francmason de grad 33,
numita: “O schiță Enciclopedică a filosofiei masonice, ermeticie, cabala și simbolismului rosicrucian.”
“An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Quabbalist and Rosicrucian Sumbolical Philosophy.”

Eliphas Levi, mason de grad 33, ocultist faimos britanic, este descris aici conducand un ritual de conjurație demonica, invocând un demon (Mefisto, cunoscut aici si sub numele de “Yoda”) în spațiu-timpul nostru.


Termenul de cultura vine de la cult. Filmele și muzica sunt utilizate pentru îndoctrinare.

Nu mai este niciun secret ca regizorul Star Wars, George Lucas este un francmason de rang înalt luciferic. El a făcut demonul Mephistopheles, de asemenea, cunoscut sub numele de “Yoda”, un simbol al culturii pop, in timp ce a facut milioane de oameni sa creada într-o “forță” universala care presupune sa il taie Dumnezeu.


Cabala este misticismul evreiesc vechi, o formă de vrăjitorie, închinarea la spirite demonice prin magie neagră. Aceste spirite demonice sunt lovite de putere / putere întunecată, interzisă de Dumnezeu, împreună cu consultarea acestor oameni. (Lev 19:31) Să nu vă duceţi la cei ce cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

Forța data în Cabala este numita “Creator.” Fals creator. Fie ca “forța / creatorul fals” să fie cu tine.

loading...

Denumirea de “Star Wars”, razboiul stelelor, provine din Biblie, mai exact Cartea lui Enoh, unde ni se explica foarte clar cine sunt aceste stele si anume, ingergii cazuti, a treia parte din ingeri care au plecat cu Lucifer. Se numesc stele pentru ca straluceau foarte tare (cine cunoaste cum functioneaza aura in functie de vibratie si intelepciune, care le-a fost luata prin decadere). Intotdeauna cand e vorba despre stele in ocultism sau satanism, acestea se refera la aceste fiinte decazute. De aceea simbolul satanic este reprezentat printr-o stea, pentagrama lui Baphmet. Vom vedea asocierea lor cu stele in industria cinematografica, la Hollywood, unde marii actori sunt numiti “stele de cinema”, iar orasul in care se afla, Los Angeles, nu inseamna decat in traducere: Ingerii (decazuti bineinteles, ce ingeri se mai numesc stele). Apoi daca consultam mitologiile lumii, in special cea greceasca, acolo toate zeitatile au un corespondent astral, nu mai vorbim de zodiac, practica pe care chiar Biblia o spune ca este invatatura data de catre ingerii cazuti oamenilor sprea a-i castiga. Influentele astrale, adica zodiacul, nu e nimic altceva decat depistarea slabiciunilor umane, unde acesti ingeri decazuti, demoni, pot ataca omul. Crestinimsul ofera solutia, fii cu Iisus si acestia nu vor avea putere asupra ta.

Star Wars: aducerea demonului Mephistopheles / Yoda și forța / creatorul fals în casa ta prin intermediul satanic al Hollywoodului.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ROMÂNIA FURATĂ. Tunul de 67 de milioane de dolari din afacerea Microsoft. Unde s-au dus banii dați de trei guverne celui mai mare contract din istoria Romaniei
Enkidu ( omul taur) si Gilgamesh (Nimrod)
Adevăruri despre Iohannis pe care nu o să le aflați niciodată de la televizor!
Consilier Klaus Iohannis: Pentru a forma oameni adevărați, școala nu are nevoie de religie. Vrem oameni obedienți, timorați, asistați și slugarnici?
Am învățat să muncim mult și pe degeaba, că am învățat să trăim din salarii mici și să plătim impozite mari, și am învățat să votam toți șarlatanii, și am învățat să mergem înainte ca boul la jug… fără să comentăm
Barnevernet! Un caz Șocant din 2015! Protecția copilul nazisto-norvegiana-monarhica a mai furat un copil iar acest caz este extrem de Șocant.
Laura Condrea: Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine.
Crucea îi deranjează tot mai mult pe închinătorii la semilună. Cerere șoc către FIFA: Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!
Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!
Numarul 13 este promovat ca numar cu ghinion, deoarece 13 il reprezinta pe IISUS CHRISTOS!! Cine are frica de numarul 13, fuge de MANTUIRE!!!!
Preotul și istoricul Mihai-Andrei Aldea: Prin legea anti-legionară ne întoarcem total la epoca STALINISTĂ. Practic, staliniștii au preluat puterea în România
Vor sa il lichideze pe Dan Diaconescu ca pe Vadim Tudor? Haideti sa luam atitudine, raspanditi informatia!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite