Ziua ca hotii: Iohannis pe blat in Tenerife la hotel de 5 stele, e obosit saracutul de la atata munca!

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis a plecat în vacanță alături de soția. Prima dată a fost văzut în Germania, iar apoi în Tenerife, cazat la un hotel de cinci stele. Administrația Prezidențială a confirmat că președintele se află într-o vizită privată timp de șapte zile în Germania și Spania. Șeful statului […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Klaus Iohannis a plecat în vacanță alături de soția. Prima dată a fost văzut în Germania, iar apoi în Tenerife, cazat la un hotel de cinci stele.
Administrația Prezidențială a confirmat că președintele se află într-o vizită privată timp de șapte zile în Germania și Spania.
Șeful statului a fost văzut la cumpărături în Munchen, Germania, alături de soția sa. Se pare că mai apoi, șeful statului s-a dus în Tenerife.
O româncă aflată în stațiunea spaniolă a confirmat informația pe pagina sa de Facebook.
«Dragi prieteni, daca vreti sa il vedeti pe Domnul Presedinte al Romaniei, este in vacanta in Tenerife cu scumpa lui sotie. Este cazat la hotel Abama, dupa cum stiti un hotel de 5 stele», a dezvăluit pe pagina sa Adina Mihaela Chiru, o româncă stabilită în Tenerife de mai mulți ani.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Administratia-prezidentiala-a-dezvaluit-ca-presedintele-e-in-vacanta-dupa-ce-a-fost-vazut-de-o-romanca-in-Tenerife-149131

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Frecvenţa la care lucrează Dumnezeu: Dragoste-Smerenie
Studiu stiintific: Entități multidimensionale pozitive sau negative controlează conștiința umană
Ingerul pazitor al romilor din „Dallas-ul” Clujului: „Nu le mai tin predici. E prea usor sa le vorbesti frumos si apoi sa-i lasi sa moara de foame“
Dar cine L-a creat pe Dumnezeu? RASPUNSUL
Cum sa ne ferim de manipularea PSIHOTRONICA: cauze si efecte
Ionuţ Budişteanu, românul care a apărut în revista Time lucreaza la un proiect mai tare decat Facebook!!!!
Trebuie sa aflati si sa raspanditi odata ADEVARUL: Cat de escroci au fost Iohannis, soacra si sotia| NU VETI AFLA DE LA STIRI ASA CEVA!
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Iohannis si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, sunteti de acord?
Deputat britanic: Românii nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpşunilor
Ce l-a determinat pe marele compozitor Franz Liszt să rostească în faţa lui Barbu Lăutaru: „Tu eşti mai mare decât mine!“
Cine își asumă riscurile pentru potențialele efecte adverse ale vaccinurilor ?!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite