Ziua ca hotii: Iohannis pe blat in Tenerife la hotel de 5 stele, e obosit saracutul de la atata munca!

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis a plecat în vacanță alături de soția. Prima dată a fost văzut în Germania, iar apoi în Tenerife, cazat la un hotel de cinci stele. Administrația Prezidențială a confirmat că președintele se află într-o vizită privată timp de șapte zile în Germania și Spania. Șeful statului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Klaus Iohannis a plecat în vacanță alături de soția. Prima dată a fost văzut în Germania, iar apoi în Tenerife, cazat la un hotel de cinci stele.
Administrația Prezidențială a confirmat că președintele se află într-o vizită privată timp de șapte zile în Germania și Spania.
Șeful statului a fost văzut la cumpărături în Munchen, Germania, alături de soția sa. Se pare că mai apoi, șeful statului s-a dus în Tenerife.
O româncă aflată în stațiunea spaniolă a confirmat informația pe pagina sa de Facebook.
«Dragi prieteni, daca vreti sa il vedeti pe Domnul Presedinte al Romaniei, este in vacanta in Tenerife cu scumpa lui sotie. Este cazat la hotel Abama, dupa cum stiti un hotel de 5 stele», a dezvăluit pe pagina sa Adina Mihaela Chiru, o româncă stabilită în Tenerife de mai mulți ani.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Administratia-prezidentiala-a-dezvaluit-ca-presedintele-e-in-vacanta-dupa-ce-a-fost-vazut-de-o-romanca-in-Tenerife-149131

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite